maanantai 5. elokuuta 2013

Entä jos?


Kaikilla meillä tulee joskus kysymys mieleen joka kuuluu: Entä jos?

Yleensä aina on se hetki, kun rupeaa miettimään Entä jos asiat olisivat menneet toisin, Entä jos olisin sanonut toisella tavalla asian. Minullakin tulee tämä Entä jos kysymys monesti mieleeni.

Entä jos en olisi saanut Lumia 16-vuotiaana, olisin varmasti ollut 9.lk jälkeen vaihto-oppilaana Australiassa. Olisin ollut Australiassa sen takia, että sukulainen asuu siellä perheineen ja Australia on aivan mahtava maa. Olimme siellä 2009 vuonna kuukauden vanhempieni kanssa. En uskoisi, että tällä hetkellä kirjoitan blogia ja puran tuntemuksiani siihen.

Entä jos Ukkini ei olisi kuollut 15-vuotta sitten, millaista elämäni olisi nyt? Olisivatko asiat menneet eri tavalla kuin ne nytten ovat.

Entä jos en olisi töissä ja opiskelisi Merkonomiksi nyt? En usko, että elämäni olisi helppoa silloinkaan, jos olisin vain kotona. Minä kun en halua olla vain kotona. Minä haluan luoda uraa & tulevaisuutta minun lastani varten. En halua tähdätä liian matalalle.

Asioita on varmasti joita miettii & jotka kaduttaa, mutta kannattaa tarttua hetkeen ja elää siinä mitä nyt on. Liian paljon ei pidä miettiä asioita, koska niitä ei voi muuttaa eikä niihin pysty enää vaikuttamaan. Olen onnellinen tässä ja nyt ! En vaihtaisi tätä elämää mihinkään muuhun elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti